Wie zijn we?

Mijn naam is Sofie Draelants.
Geboren op 27 juli 1986.

In 2006 studeerde ik af als ‘professionele bachelor lager onderwijs’ aan de Pedagogische Hogeschool ‘Groep T’ te Leuven.
Tijdens mijn contact met leerlingen, ouders en collega’s in de school waar ik werk merkte ik al vlug dat steeds meer mensen en kinderen onder grote druk door het leven gaan.
Hierdoor kwam ik steeds vaker in contact met mensen met gezondheidsproblemen.
Daardoor stelde ik vast dat ondanks de moderne samenleving de lichamelijke problemen en klachten steeds groter worden, er steeds nieuwe bijkomen en slechts weinigen verdwijnen.
Hierdoor ben ik me gaan verdiepen, niet in het uiterlijke maar wel in het innerlijke welzijn van de mens.
Ik vind het belangrijk dat een mens pas ten volle kan functioneren als zowel lichaam als geest in balans zijn.

Vanuit deze visie startte ik mijn opleiding als ‘shiatsu- en Yu Sen practitioner’ aan het centrum voor Oosterse Therapieën te Diest.

Al snel merkte ik dat een shiatsubehandeling niet alleen een ontspannende werking op het lichaam heeft maar ook effectief helpt bij allerlei kwalen.

Vanuit mijn shiatsu-opleiding volgde ik nog een aantal andere cursussen binnen het Yu Sen centrum: moxatherapie, oorkaarsen, cranio sacraaltherapie, voedingsadvies, kinesiologisch testen,…

Ik behaalde mijn diploma ‘Shiatsu en Yu Sen practitioner’ niveau C - relaxatie, alsook niveau B - revitalisatie aan het Centrum voor Oosterse Therapieën Yu Sen te Diest. De komende jaren zal ik mij nog verder specialiseren om u nog beter van dienst te kunnen zijn.