Bachbloesems: de kracht uit de natuur

Als huisarts, befaamde chirurg, homeopaat, bacterioloog en immunoloog is Dokter Bach de samensteller van 38 bloesems uit de natuur.

Bloemen, planten, bomen, struiken tot zelfs bronwater dragen bij tot deze wereldwijd gekende Bachbloesem Therapie.
Deze therapie kan de spoorweg zijn doorheen ons leven.

Een mensenlichaam is een geoliede machine, zowel fysiek als geestelijk is het evenwicht van zeer groot belang. Een goede gezondheid is namelijk één van de belangrijkste bouwstenen in ons leven.

De moderne tijd dwingt ons soms een onnatuurlijke stroom te volgen.

Bij de geboorte werd onze levenstrein, de locomotief op de rails gezet.

Levenslustig zijn is mooi, de natuurlijke kracht lijkt onuitputtelijk en iedere keer wanneer we iets ondernemen hangen we een wagonnetje aan.

Maar, onze onuitputtelijke kracht moet ook worden onderhouden want een negatieve gemoedstoestand kan het natuurlijke evenwicht verstoren, waardoor we ons zwakker voelen en er ongemakken kunnen ontstaan.

Emotionele problemen uiten zich vaak in lichamelijke klachten en juist hier kunnen de Bachbloesems een ondersteuning zijn. Ze werken namelijk dieper in op onze gemoedstoestand.

Regelmatig de vraag stellen en de moed hebben eens een wagonnetje af te hangen is belangrijk.

Want, met een positieve gemoedstoestand is het aangenamer leven waarbij we onze moeilijkheden en hindernissen gemakkelijker kunnen dragen, overwinnen.

De 38 Bachbloesems kunnen dat natuurlijke evenwicht weer herstellen, de wagonnetjes stabieler en vlotter laten rijden. Bachbloesems zijn een natuurlijk hulpmiddel die al meerdere malen hun werking bewezen hebben bij:

Valt het leven je soms zwaar, met Bachbloesems kan je het beter aan.

Aarzel niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen.

Na een persoonlijk gesprek stellen we een gebruikersflesje samen waarbij we een keuze maken uit de 38 Bachbloesems, aangepast aan uw persoonlijke problemen en/of klachten.

En denk eraan: ons motto,

Nieuw beginnen met een goed gevoel van binnen.